Maak van uw reistijd
efficiënte werktijd
info@taxicentrumhengelo.nl
+31 (0)6 - 412 307 68

Het wagenpark van Taxi Boekelo is vanwege de verschillende vragen van vervoer zeer divers. De wagens van taxi Boekelo zijn Luxe en full option zaols panorma dak, leder interieur, extra been ruimte, airco, stoelverwarming, getint glas en dvd navigatie enz. De overzicht van de voertuigen die momenteel bij ons gebruikt worden voor het taxivervoer 1 t/m 8 personen of meer.

- mercedes S 350 cdi

- mercedes E 220 cdi

- mercedes E 320 cdi

- mercedes E 280 cdi

- mercedes E 270 cdi limo

- mercedes 220 cdi vito

- Chrysler station 3.0 crd 300c

- Bmw 530 d

Binnenkort foto's van alle onze wagens !!

Wij hebben ons wagenpark in onderhoud bij een erkende dealer en garage. Zij dragen zorg dat de wagens aan de laatste milieu emissie eisen voldoen en dat alle afval producten op een goede en verantwoorde manier afgevoerd worden.Wij gebruiken alleen maar originele onderdelen die door erkende monteurs worden ingebouwd. Wij adviseren onze taxi chauffeurs over een economische rijstijl om zo onnodige slijtage en brandstof gebruik tot een minimum terug te brengen.

Bent u op zoek naar een goedkope taxi in Boekelo? Bel de Taxi Boekelo via 06 - 41 23 07 68 Wij hanteren voordelige tarieven. 24 uurs taxi diensten van en naar Boekelo ook voor Luchthavenvervoer.

Taxi Centrum Hengelo